مقالات کلاینت مال

5 شرکت معتبر سازنده تین کلاینت‌ها

5 شرکت معتبر سازنده تین کلاینت‌ها

تین کلاینت چیست؟

تین کلاینت (Thin client) یک رایانه‌ ی کوچک و جایگزین کامپیوترهای شخصی هست که دارای کارایی و امنیت بالایی است. به دلیل مزایا و تفاوت بسیار تین کلابنت‌ها با کامپیوترها، مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. کمپانی‌های زیادی اقدام به ساخت انواع تین کلاینت‌ها کرده‌اند که در این مقاله به معرفی 5 شرکت معتبر سازنده تین کلاینت‌ها می پردازیم و به عنوان راهنمای خرید بهترین تین کلاینت می توانید از این مقاله استفاده کنید.

1- شرکت اچ پی

اچ پی یکی از بزرگترین شرکت‌های آمریکایی است که در بستر فناوری اطلاعات فعالیت می کند. این شرکت جز 5 شرکت معتبر سازنده تین کلاینت‌ها محسوب می شود. مکان آن در ایالت کالیفرنیا قرار گرفته است. این شرکت یکی از بزرگترین شرکت‌های فناوری اطلاعات است و تقریباً در همه کشورها فعالیت می‌کند. اچ پی به عنوان بزرگترین تولید کننده چاپگر و لپ‌تاپ در جهان شناخته می‌شود. پایه گذار برند اچ پی دیوید پاکارد و ویلیام ردینگتون هیولت می باشد.

شرکت اچ پی یکی از پیشگامان تحولات فناوری در صنعت الکترونیک است. شرکت بزرگ کامپک با شرکت اچ پی ادغام شد، تا بعد از آن  با شرکت آی بی ام رقابت کند. تین کلاینت‌های ساخته‌شده توسط این کمپانی بزرگ مدل‌های متفاوتی دارد. در اینجا ما به معرفی پر کاربرد ترین تین کلاینت‌های اچ پی موجود دربازار میپردازیم.

1- تین کلاینت مدل HP T430   

2- تین کلاینت مدل HP T530

3-  تین کلاینت مدل HP T610

4- تین کلاینت مدل HP T630  

5- تین کلاینت مدل HP T730  

در این میان تین کلاینت g710  ، تین کلاینت گیگابایت و تین کلاینت اینتل دیده نمی شود.

5 شرکت معتبر سازنده تین کلاینت‌ها

2- شرکت دل

این شرکت در زمینه ی تین کلاینت‌ها فعالیت می کند شاید برای شما جالب باشد که بدانید این شرکت توسط آقای مایکل دل که دانشجو دانشگاه تگزاس آستن بود تاسیس گردید و در زمینه ی ساخت کامپیوترهای شخصی و آی تی جزو برترین شرکت‌ها هست. ساختمان اصلی شرکت دل در آستن تگزاس قرار دارد. مایکل برای پیشبرد اهدافش و پیگیری بهتر کارهای شرکت تحصیل را رها می کند و با ملبغ 1000 دلار که از خانواده اش قرض می گیرد کار خود را شروع می کند.

این شرکت زیرمجموعه‌های بسیاری دارد. تولید تین کلاینت این کمپانی در شرکتی به نام دل وایز انجام می شود. انواع پرکاربرد تین کلاینت در شرکت دل وایز شامل موارد زیر می شود:

1-   تین کلاینت دل وایز مدل ZX0

2- تین کلاینت دل وایز مدل  S30

3- تین کلاینت دل وایز مدل 3030

4- تین کلاینت دل وایز مدل 3040

5- تین کلاینت دل وایز مدل Cx0

شرکت دل
شرکت دل

3- شرکت IGEL

یکی دیگر از کمپانی‌های موجود درزمینه ی تولید تین کلاینت‌ها آی جل هست، کمپانی IGEL یک شرکت پیشرو در زمینه تکنولوژی درایو با طیف وسیعی از محصولات سافت استارتر در جهان است. شرکت IGEL بیشتر در ساخت قطعات کامپیوتر شناخته‌شده است.

در ادامه به معرفی برخی از محصولات این کمپانی میپردازیم:

1-تین کلاینت آی جل مدل UD3 LX (M340C)

2- تین کلاینت آی جل مدل M320C

3- تین کلاینت آی جل مدل M310C

4-شرکت سیماوا

شــرکت سیمآوا در ســال 1360 اقدام به تولید بردهای الکترونیکی کرد. سیمآوا نیز با رشد روزافزون تجهیزات الکترونیکی در دهه های اخیر، از شرکت های پیشرو در صنعت الکترونیک و انفورماتیک ایران اســت، این شرکت از جمله اولین تولیدکننده های مادربرد و اولین تولید SMD و انواع بردهــای Jetway با برنــد Techmedia در ایران، و تولیدکننده مانیتورهای دیجیتال می باشد. مانیتورهای هانسول از سال 76 ، توسط شرکت سیمآوا که به عنوان نماینده انحصاری این کمپانی در کشور و خاورمیانه فعالیت می کرد، به بازار عرضه گردید که کیفیت فوق العاده این مانیتورها منجر به فروش بالای آن در سطح کشور گردید، و از ســال 1384 فعالیت بر روی سیســتم‌های  تیــن کلاینت را بــه عنوان Embedded جایگزین تولیــد منیتور بود، آغاز نمود.

در ادامه به معرفی برخی از محصولات این شرکت می پردازیم:

  1. تین کلاینت سیماوا مدل M810
  2. تین کلاینت سیماوا مدل E850
  3. تین کلاینت سیماوا مدل F810
شرکت ایسوس

5-شرکت ایسوس

شرکت رایانه اِیسوستک  از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده رایانه و تجهیزات جانبی آن در دنیا است که مرکز آن در پایتخت تایوان قرار دارد.



این کمپانی هم مدل‌های متنوعی از تین کلاینت با کاربری های مختلف، تولید و به بازار عرضه کرده است مشخصات بعضی از این دستگاه ها به شرح زیر میباشد:

1- Asus TC710

2- Asus J1900

3-ASUSPRO E520

منبع: https://bit.ly/2ZAktnO

https://cutt.ly/lRHi9wZ

https://tinyurl.com/5e85sw28

قیمت تین کلاینت دست دوم، قیمت تین کلاینت t630، قیمت تین کلاینت ایسوس، قیمت تین کلاینت تسکو، تین کلاینت هیستو، قیمت تین کلاینت دیجی کالا، معایب تین کلاینت، انواع تین کلاینت، تین کلاینت ایسوس، قیمت تین کلاینت دست دوم، تین کلاینت سیماوا، تین کلاینت صنعتی

مطالب مرتبط