مقالات کلاینت مال

زیروکلاینت چیست؟ تحلیل و بررسی مزایا و معایب زیروکلاینت‌ها

زیروکلاینت چیست

زیروکلاینت چیست؟ تحلیل و بررسی مزایا و معایب زیروکلاینت‌ها

چه نام عجیبی “زیروکلاینت” یک سخت افزار کوچک، قدرتمند است که به کاهش هزینه‌ها، مصرف برق، فضا، سر و صدا، کمبود امنیت و مزایای بیشتر در هنگام استفاده در محیط VDI کمک می‌‍کند. یک سرویس گیرنده زیروکلاینت دارای زمان بوت بسیار سریع است، نیاز به تعمیر و نگهداری IT بسیار کمی دارد و تقریباً به طور کامل از سیستم عامل (vdi ) استفاده می‌کند.

در خالص‌ترین تعریف، Zero Client هیچ سیستم عامل (OS) و ذخیره سازی محلی به عنوان یک دستگاه نقطه پایانی ندارد. این بسیار متفاوت از محیط رایانه رومیزی سنتی است، به عنوان مثال، در رایانه‌های شخصی همه چیز مستقیماً روی دسکتاپ محلی شخصی وجود دارد.

حتی با دستگاه تین کلاینت که دارای درجه‌ای از سیستم عامل داخلی و مقداری حافظه محلی برای سفارشی سازی برنامه‌های کاربر نهایی است، متفاوت است. با Zero Clients ، همه برنامه‌های دسکتاپ تهیه شده و به طور مرکزی از یک سرور از راه دور مدیریت می‌شوند. یک پردازنده روی صفحه طراحی شده است که تنها از یک پروتکل خاص مانند VMware PCoIP یاBlast Extreme ، Teradici PCoIP ،Citrix HDX ،Microsoft RDP ،Parallels RAS و غیره استفاده کند.

سخت افزار زیروکلاینت

همانطور که گفته شد، Zero Client  یک سخت افزار نسبتاً کوچک است – سبک ، آرام و کارآمد – که فضای زیادی را اشغال نمی‌کند. سیستم عامل کاربر نهایی همراه با برنامه‌های کاربردی بر روی یک سرور متمرکز میزبانی می‌شود. با این حال تجربه کاربر به استثنای چند مرحله جزئی (معمولاً) هنگام ورود به سیستم تقریباً یکسان است.

زیروکلاینت چیست

ظاهر سخت افزار Zero Client این گونه است. یک زیروکلاینت معمولا کمتر از دو پوند و به طور متوسط، حدود هفت تا هشت اینچ قد و عرض آن کمتر از دو اینچ است. به طور معمول، آن‌ها دارای پردازنده دو یا چهار هسته ای،DVI ،DisplayPort یا HDMI، طیف وسیعی از پورت‌های USB، بی سیم اختیاری و نصب VESA اختیاری هستند.


آن‌ها معمولاً شامل Line Out ،Mic In  نیز می‌شوند و از تنظیمات متعدد مانیتور پشتیبانی می‌کنن.  زیروکلاینت برای محیط Citrix ،VMware ،Parallels RAS یا RDP بهینه شده‌است  و تنها با یک ارتقاء ساده سیستم عامل می‌تواند بین هر راه حلی تغییر شکل دهد.

مزایای زیروکلاینت

همانطور که در بالا توضیح داده شد، Zero Clients تقریباً هیچ ذخیره یا پردازش داخلی برای کاربر نهایی ندارد. همه چیز در یک سرور از راه دور ذخیره شده و به طور مرکزی توسط کارکنان فناوری اطلاعات مدیریت می‌شود.

زمان راه اندازی سریع، تعمیر و نگهداری IT و کارکردهای گرافیکی بالا تنها برخی از مزایای زیروکلاینت است. شما همچنین بالاترین سطح امنیت را با کمترین میزان مصرف برق دریافت می‌کنید. نقاط پایانی در برابر ویروس‌های بالقوه ناشی از بارگیری های بد ایمن هستند.


یک دستگاه Zero Client معمولاً به سرعت (زیر 20 ثانیه) در یک محیط کاملاً قفل شده روی علامت  VDI خاصی روی صفحه ظاهر می‌شود. همچنین اگر فناوری VDI مورد استفاده در طول چرخه عمر دستگاه تغییر کند، انعطاف پذیری بیشتری دارد. هزینه‌های مربوط به زیروکلاینت کمتر است.

مزایا و معایب زیروکلاینت‌ها

کاربر نهایی Zero Client همچنین زمان بوت بسیار سریع را دریافت می‌کند و هنگام ورود به سیستم کاربر نهایی را با علامت VDI روی صفحه شروع می‌کند. در نهایت، گرافیک با وضوح بالا از بهترین مواردی است که در  زیروکلاینت نمایش داده می‌شود.

از نظر کاربر نهایی VDI ، اگر شخصی دارای مشکل نقطه پایانی Zero Client است – مانند ویروس ، یا ناگهان نیاز به ارتقاء دارد ، یا می گوید نقصی در سیستم رخ داده است – او منتظر هیچ چیزی نیست تا زمانی که فناوری اطلاعات به صورت فیزیکی در محل کار آن‌ها نشان داده شود. در عوض ، آن‌ها می‌توانند تقریباً در اسرع وقت به کار خود بازگردند.

از نظر فناوری اطلاعات، با Zero Clients VDI ، متخصصان سرپرست می‌توانند روی ابتکارات دیگر تمرکز کنند، زیرا مدیریت و نگهداری همه کاربران نهایی آن‌ها متمرکز است و تغییرات و ارتقاء در به روز رسانی گروه انجام می‌شود. این واقعیت که مدیران مجبور نیستند برای راه اندازی دستگاه یا عیب یابی، سخت افزار Zero Client را لمس کنند، به آن‌ها زمان می‌دهد تا در پروژه‌های دیگر کار کنند.

به غیر از چند تفاوت ورود به سیستم، مجازی سازی رو به جلو (چیزی که کاربر نهایی می بیند) با نقاط پایانی Zero Client دقیقاً شبیه یک تجربه رایانه رومیزی سنتی است. هنگام ورود به سیستم، هر کاربر دسکتاپ شخصی خود را مطابق معمول می‌بیند، تا تنظیمات دلخواه. و کاربر نهایی اکنون می‌تواند همان میز کار را در هر کجا – بدون در نظر گرفتن دستگاه سخت افزاری – دریافت کند.

منبع: https://bit.ly/3Bh7N2d

https://cutt.ly/xRGWaXy

https://tinyurl.com/3hpy54kh

تکنولوژی زیرو کلاینت، سیستم عامل تین کلاینت، Zero client چیست، تین کلاینت و زیرو کلاینت چیست، سیستم عامل تین کلاینت، تین کلاینت مدل m810، تین کلاینت ایرانی، بهترین تین کلاینت، تفاوت تین کلاینت و مینی پی سی، قیمت تین کلاینت، تین کلاینت گیمینگ، تین کلاینت صنعتی، معایب تین کلاینت، معایب تین کلاینت، قیمت زیرو کلاینت، تفاوت blast و pcoip

مطالب مرتبط